Räcker det att säga men NU …

Vissa politiker har en konstig inställning. Läs det senaste om Cederschiölds i DN. De kan betala någon svart i 13 år och sen när de blivit upptäckta, som nu Cederschiöld, så säger de – men nu slutar vi.

Charlotte Cederschiöld erkänner att paret fortfarande har svart städhjälp men säger att de ska sluta med det nu.

Därför att de skall sitta i regeringen eller ha någon annan offentlig tjänst eller uppdrag. Räcker det verkligen att säga men NU …. Det är ett skattebrott som skett under lång tid och man kan inte bara sluta. Det är som om de anser att de kan hålla på så länge de inte blir upptäckta, samt att de inte tar denna typ av brott som något allvarligt. Sen gör de politik av det och menar – det behövs bidrag för hushållsnära tjänster för att detta med att betala svart försvinner. Jag kan inte för mitt liv förstå hur de tänker!

Annonser

5 reaktioner på ”Räcker det att säga men NU …

 1. 27 718 kr på 13 år enligt Dn – det ger 2 310 kr per år.

  Hur xxx kan man skita ner sig så för två tusen om året!

 2. GooodMorgon,

  Tcha – politiker = som vanligast höginkomsttagare är väl som dom och Wi av vanligt folk också är som mest = kan Wi fiffla till oss lite extra så gör Wi det, faktiskt…

  Dock – Wi = vanligt folk har ju som mest ytterst begränsade möjligheter att fiffla till oss lite extra. Men dom av oss som ändå får sådana möjligheter – dom gör det faktiskt också, verkligen…

  Sen tillkommer ju det där som står i MaktElitens bibelbok: ”Den som har mycket skall tillåtas att stjäla till sig mera – och den som har lite – ifrån honom/henne skall också tas det lilla han/hon har !”

  Så egentligen är det väl ett sant MIRAKEL att Wi av vanligt folk som har lite – inte har än mindre, faktiskt…

  Men det kanske har med att göra att Wi har så kallad DemoKrati i mitt kära fosterland Sverige. Du vet det där politiska systemet som innebär att Majoriteten DIKTATORISKT härskar över den hart när lika stora minoriteten. Det är väl folkstyre så det står hääärliga till – för att inte säga RÄTTVIST – eller ?

  Apropå att: ”Den som har mycket skall tillåtas att stjäla mera – och den som har lite – ifrån honom/henne skall också tas det lilla han/hon har !” – så är det väl verkligen så att den som redan har mycket – MÅSTE ju leva efter detta BUDORD – annars är ju vederbörande OGUDAKTIG och hamnar i helvetet = FATTIGDOMEN – där dom flesta av oss av vanligt folk redan är, faktiskt… !

  Det är ju ingen höjdare precis – så för Din egen skull – bli inte särskilt förvånad ifall Wi fortsatt kommer att kunna kan se det här enbart är TOPPEN på ett isberg !

  Ha det… 🙂
  vännen Josef

 3. Svar till ”chrisian”. 2000 kr om året är i sig inte mycket. Men när man är ett parti som jagar sjuka, arbetslösa och förtidspensionärer och misstänker dem alla för bidragsfusk rimmar det illa med att själva inte följa lagen.
  Dessutom finns lagen om hushållsnära tjänster som ju moderaterna varit med och drivit igenom. Men det verkar man inte bry sig om heller. Sedan är svartjobb alltid brottsligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s