Hemlighet ger näring åt sexlivet

Idagsidan finns en artikel om att otrohet kan ge näring åt sexuallivet …!

Den tredje är det förbjudna som bor vid varje äktenskaps gränslinje.

Jag förstår egentligen inte vad man vill säga. Skall man alltid ha någon man är otrogen med eller bara då och då … och i så fall använder man väl andra i syfte att få ett bättre sexliv med sin partner? Det förutsätter att den tredje också är gift och är otrogen för att piffa upp sexlivet… något som ger en extra krydda … Men ofta vill inte den som är otrogen själv bli bedragen och därför väljer många gifta ensamma personer som de kan ha för sig själva. Vad gör man med den tredje sen då vare sig den är gift eller inte … bara kastar bort! Eller förutsätter man att allt går i fas … den tredje kanske inte har nått den ultimata åtrån än för sin partner och behöver vara otrogen ett tag till och singeln kanske inte alls vill bli av med sin älskare just då.

Om partnern blir riktigt het så har han eller hon blivit stimulerad av att en hemlighet, dvs en älskare eller älskarinna.

Jag tror redan idag att det förekommer, oftare än vi kanske tror….

Är det inte en bättre idé att bo isär ett tag istället så åtrån kan uppstå igen… eller vistas i olika länder på semestern eller campa i söder och i norr. Gifta kan genom detta avstånd börja längta riktigt ordentligt efter varandra … Istället för att ta in en tredje person endast i syfte att få ett bättre sexliv med partnern. Det är ju inte rätt mot partnern heller – hon eller han tror att den andra tänder på henne eller honom, när det i själva verket är hemligheten som det tänds på … Kanske det i sådana lägen är bättre att skilja sig … Allt förutsätter ju att partnern inte känner till och välsignar den tredje.

Vilka ideér …

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s