Rent logiskt

Per Gudmundsson frågar sig följande om Mona Sahlin … se SvD

Sahlin har ännu inte pekat ut någon riktning, ännu inte berättat om hon ämnar höja skatterna för låginkomsttagarna och ännu inte visat några ambitioner att klargöra hur ett regeringsalternativ skulle se ut. Hon har bara reflexmässigt motsatt sig allt som alliansregeringen uträttat, inte minst jobbpolitiken.

Han menar vidare att hon är osynlig och frågar sig om inte kan eller inte vill … och om någonting skulle hända under en socialdemokratisk regering.

Samtidigt som Per Gudmundsson frågar sig varför det blir en så stor uppståndelse över att Per Nuder får andra uppgifter.

Tja!

Kanske är det därför hon inte säger så mycket … därför att när det gäller Mona Sahlin gör ALLA en höna av en fjäder. Hon ger en i ledningen en annan uppgift och man börjar spekulera på en gång. Kanske hon inte säger så mycket därför hon inte vill ge alliansen och dess sympatisörer möjligheten att få uppmärksamheten riktad från dem själva och deras egen politik som bidragit till ett gap enligt Termos på 20,6%. Eftersom hon vet att dom vet att alla kommer göra allt för att skapa ett drev.

Vad är det att förundra sig över?!

Mona Sahlin kan spelet och är troligen jäkligt smart.

Hon ägnar sig åt det, som jag anser att en opposition skall göra – kritiskt granska regeringen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s