Önskad reklam

Har funderat ett tag på en reklamsnutt på TV eller i en tidning eller reklampelare jag gärna skulle vilja se…

Så här går du upp i vikt…

Läs om den nya gå-upp-i-vikt-metoden – gå upp fem kg på en månad!


Det blåser riktigt ordentligt här nu! Men snö??
Har tvättat bilen idag!

Annonser

12 reaktioner på ”Önskad reklam

 1. Har träffat på en del som antagligen också kunde önska sig en sådan annons. Jag har inte en aning om hur många som har svårt för att gå upp i vikt och allt med vikt handlar ju idag också om att gå ner. I alla fall så fattade jag att det kunde vara stora problem, men att det av många liksom inte togs riktigt på allvar,

 2. Jo, och kanske det skulle bli en bra signal till dem som nu känner att de är tvungna att gå ner i vikt även om det bara är några kilon.
  Nej, det är inte många som tar det på allvar, att vissa försöker gå upp i vikt, men har svårt för det.

 3. För att gå upp vikt ska man äta mer än vad man gör med – vill man gå ner i vikt är det således tvärtom.

  Alla redskap för att gå ner i vikt som man kan köpa att ha framför TV.n eller att gå på gym och utöva samma sak är inte hela sanningen om man vill minska i vikt, det är det lilla häftet som följer med som påverkar vikten mest och det är matintaget. Båda dessa ”redskap” kompletterar varandra det räcker inte att dricka pulver om man slappar framför tv.n……osv.

 4. Jo, men vad skall man äta som är nyttigt för att gå upp i vikt… det som rekommenderas är ju grädde och smör och sånt och då mår man ju dåligt och det vill man ju inte. Om man inte rör på sig, ja då får man andra problem. Man ser det inte som något större problem, trots att de skriver om folk som bantar för mycket. Men det är klart, det är ett större medicinskt problem att ha övervikt än undervikt (om inte den är för stor)

  Sen är det väl just att man fokuserar endast på gå-ner-i-vikt, inte gå-upp-i-vikt som ger signaler till alla att gå ner … Det skulle vara kul att se en reklam om hur man går upp.

  Jag såg på debatt häromkvällen och tyckte Roberto var klok – äta mindre sex gånger om dagen och röra sig mer… men det går inte om man vill gå upp – äta mer och röra sig mer … då går man inte upp. Och äta hela dan orkar man inte!

 5. Nä det är riktigt at det mest handlar om att gå ner i vikt,någon gång då & då står det om att gå upp i vikt i veckotidningar & hälsomagasin.

  men eftersom man måste minska matintaget för att gå ner så är det logiskt att man måste äta mer om man vill gå upp i vikt. Det finns sidor på nätet om råd & tips hur man går upp i vikt.

  Egentligen ska man ju äta nyttig & bra mat-mängd enligt vad experterna säger,då får man den vikt man vill ha.

  jag tror man ska äta ungefär 2000kal./dag som vuxen kvinna, mindre om man vill gå ner.

 6. Nä men du ska inte äta mindre du ska äta sexggr/dag och vill man gå upp vikt kan man förlägga sista måltiden sent innan man ska lägga sig alltså…
  Frukost mellanmål lunch mellanmål middag samt kvällsmål.
  du behöver inte äta grädde & smör men ska undvika lightprodukter.

 7. Om inte 5kg övervikt spelar någon roll gör ju inte 5kg undervikt det heller förresten….

  men nu handlade det ju om reklamen i första hand.

 8. Må dåligt av grädde och smör? Vafalls? Det mår man tvärtom bra av tror jag.
  Enligt allt jag lärt mig är råden ungefär desamma för den som vill gå upp som för den som vill gå ner. Ät regelbundet och varierat och motionera/träna.

 9. Jag mår då inte bra av grädde och smör i längden … jo kanske råden är desamma, men reklamen då? Varför saknas reklamen om att gå upp i vikt? Gå upp fem kg på en månad, ät grädde och smör, ät varierat, motionera mycket, så kommer du gå upp. Och för er som inte mår bra av grädde och smör, ät ?… Och för att behålla vikten fortsätt lev på det sättet.

  Varför förekommer inte den reklamen?

 10. Ät tallriksmodellen fast omvänt…vi som vill gå ner ska äta halva tallriken med grönsaker,en fjärdedel långsamma kolhydrater och en fjärdedel proteiner…

  vill man gå upp i vikt ska halva tallriken bestå av kolhydrater istället för grönsaker.

  det påstås att viktväktarnas rekommendationer gäller både för upp resp ned i vikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s