Ingen stor sak

Det är ingen stor sak att Carola och Andreas inte kom till finalen (se AB). I jämförelse med Nordman som faktiskt gjorde en bra show. Det är hela framträdandet som har betydelse.

Man kan inte vinna allt? Om jag jämför Carola med Charlotte Perrilli t.ex. så är det en stor skillnad. Carola lever fortfarande på gamla successer. Hennes röst blir allt svagare och pipigare. Dessutom var inte framträdandet eller låten bra. Så är det. Hon borde titta på andra ”förlorare”, som visade upp ansiktsuttryck – okey, det gick inte den här gången – nåväl! Livet går vidare. Charlotte och Linda är mer i fas med tiden.

Andras låtar och framträdande var helt enkelt bättre. Hon kommer aldrig mer ställa upp, säger hon själv. Varför skuldbelägga svenska folket och prata om att hon blivit bränd på bål. Hon kom inte med denna gång. Det är ingen stor sak helt enkelt. Varken för Carola eller någon annan av dem som inte kom med.

Ett storm i ett vattenglas, som vanligt!

Men om man känner att ens populäritet börjar dala och man ställer upp i ett sånt här sammanhang endast för att få bekräftelse, så kanske det också märks och då blir det inte bra. När man sen läser att hon egentligen ville hoppa av och låta Andreas åka ensam till Kiruna, förstår man det hela…. det måste naturligtvis ha märkts.

Och Andreas, som faktiskt var bra – åkte också ut. Men tar det på ett helt annat sätt.

Annonser

2 reaktioner på ”Ingen stor sak

  1. Det är roligt att folk har börjat rösta på låten och framträdandet och inte artisterna.. Kanske är folk trötta på Carola? Jag är då det i alla fall… Men sen är det väl ingen hemligehet att tidningarna förstorar upp det ganska mycket… 🙂

  2. Javisst är det väl riktigt roligt att folk har börjat rösta på låten, liksom de röstar på dansen i Lets dance i slutet.

    Jag har varit trött på Carola i 25 år … ända sen hon vann. Men har gett henne kredit för sångrösten, men nu är den inte så speciell. Den är för pipig. Det finns så oerhört många duktigare sångerskor numera…

    Sibel var väldigt bra, men min favoritlåt förlorade mot Sussi Tapper, vilket jag inte förstår alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s