Genombrott

Polisen har nu övervakningsbilder som är graverande och kvinnan från Tyskland är nu återigen gripen. (SvD) Om det visar sig vara helt riktigt att de fått tag i rätt person börjar hela vidden gå upp. Det är som om man kan hålla det ifrån sig så länge man inte vet vem det är. På avstånd har allt känts så overkligt att någon kan göra en sådan sak.

Det är positivt att det här kan klaras upp så fort som möjligt, för alla parter.

Mamman har nu vaknat och kan säga några ord. Det är bara att hoppas på att hon kommer bli återställd så snart som möjligt. Det övriga hon får kämpa med, dvs. vetskapen om att barnen har avlidit, vill jag inte ens försöka tänka mig in i.

Tragiskt är också dubbelmordet som hände någon vecka senare. Sambon har erkänt dråp, men inte mord och är nu häktad, och man undrar hur något sådant kan hända, när livet verkar se ljust ut för människor.

Morden i Surahammar är ett fall i raden av kvinnomord och mordförsök som inträffat de senaste två veckorna. Tre barn har fått sätta livet till. Polisen arbetar intensivt med att lösa barnamorden och mordförsöket på mamman i Arboga. Brutala kvinnomord har också inträffat i Eskilstuna och Gävle den senaste veckan. (se SvD)

Annonser

5 reaktioner på ”Genombrott

  1. Ganska off topic, men var det bara jag som reagerade på uttrycket ”kvinnomord ”? Det får mig att tänka på män som misshandlat och tillslut mördat sina fruar. I Arboga är det ju en kvinnlig misstänkt.

  2. Analogt skulle då ”barnamord” vara nån som misshandlar och tillslut mördar sina barn. För att inte tala om massmord, eller självmord….

  3. Båda dessa brott får mej att rysa. Jag kan inte ens förstå, vill inte ens försöka förstå hur man som människa kan vara kapabel att ta barns liv. Oskyldiga små barn :O(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s