Blondinbella meddelar bloggpaus

På sin blogg meddelar hon att hon kommer ta en paus i bloggandet. Aftonbladet skriver att hon skall sluta blogga, vilket inte är helt sant. (Hon har blivit arg på AB förut och nu blir hon säkert arg igen). Hon hinner knappt med någonting annat och skolan blir lidande. Jag kan förstå det.

Men det går att skriva ett inlägg per dag och ändå hinna med allt. Det troliga är väl att hon inte kan hålla det. Det är dock möjligt och till slut blir det en vana. Besökarna brukar anpassa sig till det antal inlägg som publiceras. Nu ett tag har det varit så många inlägg att man som besökare inte orkar gå igenom alla. (Inte för att jag är en daglig besökare) Ett om dagen kan ju räcka faktiskt. Men för Blondinbella är det ju alla kommentarer hon måste övervaka (om hon nu gör det) samt presentera produkter och fotografera när hon är ute och äter mm.

Hon sa i somras att hon skulle ta en paus, men gjorde det inte. Men det är väl ett klokt beslut att ta en paus. Bloggen är ju dessutom väldigt uppmärksammad och man börjar undersöka om hon verkligen mår bra och under Debatt häromkvällen försökte hon förgäves att få fram att hon inte dricker för mycket – att hon vet att det är fel att dricka lite också, men att hon dricker mindre än många andra. Spritromantik på hennes blogg, var ämnet.

Önskar henne lycka till med att få balans i livet. Snart är hon arton år och får bestämma själv över sitt liv.

Man får aldrig låta bloggen ta över!

Annonser

2 reaktioner på ”Blondinbella meddelar bloggpaus

  1. Kanske det. Okey, det är en kupp av storstadspojken… att han börjat delge läsarnas hennes liv då han troligen känt till att hon kommer sluta. Men hon kan ju ha varit med på det. Läsarna försvinner inte, utan parkerar bara hos Storstadspojken, tills hon kommer tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s