Jag ÄR trött

Jag har en spotlightlampa över en grupp med blommor i ett av mina rum och en lampa i hallen. Nu har lampan i rummet slocknat och jag har glömt att köpa en ny. Igår kväll tänkte jag så här … hehe …

Jag flyttar lampan som hänger över blommorna ut i hallen och den i hallen in i rummet. Men så upptäckte jag att det var svårt att nå kontakten, eftersom den satt i väggen bakom alla blommor, så jag sa till mig – Nää, jag orkar inte. Blommorna får vara utan ljus några dagar. Får byta i morgon istället. Men det har jag glömt idag. Och tur var väl det! Jag hade blivit jäkligt sur om jag kommit på det efter att ha flyttat fram alla blommor för att nå kontakten.

Men NU kom jag på det och började gapskratta.

🙂

Den här skulle också passa som en Norgehistoria faktiskt.

För en vecka sen kollade jag på Ikea om det fanns bra bäddmadrasser och hittade en som var sju centimeter tjock och två meter lång. – Jäklar, tänkte jag. Då måste jag beställa den, för jag får inte in den i bilen. Jag beställde och leveransen skulle ske den 6 november. MEN, då var jag upptagen. Så jag ringde dagen före och fick veta att den sänds per post och att jag ändå skulle få åka och hämta den. – Men hur skall jag då få hem den, sa jag. Det kunde inte hon hjälpa mig med. Du kanske kan få någon att köra hem den till dig, sa hon. – Men, sa jag. Det var ju så tokigt. Det var ju för att den är två meter lång som jag beställde den över nätet, eftersom jag inte får in den i bilen.

– Men, sa hon ….

Klirr! Och 10-öringen trillade ner.

Jag är verkligen trött ….

dscn3737_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s